Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Cum maine e zi de post, am facut pentru micul dejun salata de vinete. La pranz , dupa cum am promis, voi executa reteta lui Tavi de RATATOUILLE :D Bafta mie! :))
Vinetele se toaca marunt sau se mixeaza bine cu blenderul. Se adauga sare dupa gust si se incepe frecarea cu o lingura de lemn, adaugand putin cate putin uleiul. Se toaca marunt o ceapa si o rosie mai mare si se amesteca cu vinetele. Pentru cine doreste, se poate amesteca cu vinetele si un catel-doi de usturoi pisat. Se mai adauga sare, daca e cazul, rosia indulcind vinetele.
Sa aveti pofta pe care am avut-o eu! :))
1
Cantitatea de ulei depinde de soiul de vinete, unele absorbind mai mult, altele mai putin...
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult